Sęk w tym, że ja o Twoją przyszłość się nie martwię ale o swojąstudentka pisze:juz Ty sie o moja przyszłość nie martw....
wódstok 2007
Moderator: Jacek-P
-
- początkujący
Nie przejmuj się, sceptyk za dużo Soplicy wchłania i czasami ma wizje...Izzy_ pisze:Sceptyku, też żartowałam a skąd tak pozytywny osąd o mojej osobie? wrażliwa z intelektem, no, no, no ;D czuję się mile połechtana, dziękuję ;*
Studentko, a czemu zakładasz, że imprezowanie to ostre chlanie? bo ja na imprezach nie piję nic, albo niewiele. a bawić się lubię, bywam i lubię gościć. więc wypraszam sobie takie stereotypowe podejście.
poza tym alkohol to nic złego, jeśli ma się swój rozum.
a Ty Izzy, kochanie, z tym imprezowaniem to wiesz, ostrożnie....
za młoda jeszcze jesteś...
ja nie zakładam, że imprezowanie to ostre chlanie, czytaj uważnie...
chodzi o to, że wiele osób ma stereotypowe podejście do studentów i uważa, że student to pijak i imprezowicz, z czy ja sie nie zgadzam..jak pojdziesz na studia to zobaczysz:):):)
jak pójdziesz na studia, to pogadamy.
i z szacunkiem do starszych, tak?
zamknijmy temat alkoholu. każdy odpowiada za siebie.
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
ja bym powiedziała tak:ostrodzianka pisze:studentka pisze: Sęk w tym, że ja o Twoją przyszłość się nie martwię ale o swoją
taką macie młodzież, jaką sobie wychowaliście....przykład idzie z góry...
weź te swoje aluzje zachowaj dla siebie,co?
a zreszta co mozesz powiedzieć o kims kogo znasz tylko z forum..chyba nic...
a jesli naprawde masz taką opinię o młodych ludziach, no to szczerze wspólczuje.....
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
o Matko, to ile Ty masz lat? wnuki?sceptyk pisze:studentko, masz fantastyczne zadatki na belfra. Jak będę miał wnuki, to bankowo oddam je w Twoje łapki, żebyś się nad nimi poznęcała
Dobra, dawaj dzieciaki.
Zajmiemy się nimi.
Porządek być musi.
a tak serio...nie róbta ze mnie potwora,co??
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
-
- początkujący
bez żadnych aluzji, zeby nie było...ostrodzianka pisze:Studentko przecież alkohol jest dla ludzi, nierozumiem czemu tak Cie bulwersuje.
Chyba sie dzisiaj uchlam normalnie
a najlepiej ze studentką
Alkohol jest dla MĄDRYCH LUDZI.
o matko, same pijaki na tym forum...
DŻOŁK...nie bulwersować się, taki żarcik okolicznościowy.
skonczmy ten temat
kazdy odpowiada za siebie.
Jestem młodą badaczką.
Kogo zbadać, kogo?
;D
Kogo zbadać, kogo?
;D
-
- początkujący
-
- początkujący
- Anetchen
- gaduła
- Gadu-Gadu: 3738162
- Kontakt:
Sciagnijcie sobie program do czatowania, wpadnijcie na czat, porozmawiajacie niekoniecznie trzymajac sie tematu... wiecej da sie napisac, mniej miejsca zajmie, Napijecie sie czatowego piwa ;> wypalicie papierosa a zapisane rozmowy wkleimy tu ;> ( to tylko propozycja)
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!
-
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 5410714
- Kontakt:
nareszcie jakiś sensowny post Jestem za:)Anetchen pisze:Sciagnijcie sobie program do czatowania, wpadnijcie na czat, porozmawiajacie niekoniecznie trzymajac sie tematu... wiecej da sie napisac, mniej miejsca zajmie, Napijecie sie czatowego piwa ;> wypalicie papierosa a zapisane rozmowy wkleimy tu ;> ( to tylko propozycja)
- lesny09
- rozkręcający się
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
pani studentka...taa... znów umoralniające gadki, które w zasadzie są jedną akademicką dyskusją pomiędzy studentką bawiącą się wmisjonarkę a normalną resztą forumowiczów. skoro każdy odpowiada za siebie,panno studentko,to po co w ogóle zaczynałaś temat? poza tym temat jest o woodstocku i nie rozumiem tej nic nie wnoszącej dyskusji.wracajmy do sedna sprawy,zamiast (...) głupoty. studentka do książek,reszta pić alkohol,a jeszcze inni niech się rozmieszczą wygodnie po obu stronach sporu.pozdrawiam
- Anetchen
- gaduła
- Gadu-Gadu: 3738162
- Kontakt:
alez jak najbardziej dobrze ;> ale ja osobiscie wolalabym miec Was na czacie... i rozmawiac w innej Formie. Oszczedzilabym sobie czytania postow ludzi ktorzy wpadajac na forum pierwsze co robia to krytykuja i pouczaja innych mowiac ze ktos taki jest a nie inny....a przeciez sami sa nawet gorsi ....sceptyk pisze:Anetko, atu źle się gada?
Pozdrawiam serdecznie.