Problemy z pisaniem
Moderator: Jacek-P
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Problemy z pisaniem
Problemy z tworzeniem nowych wątków oraz odpowiedzią w istniejących zostały usunięte. Po wczorajszej aktualizacji problem wystąpił w kilku działach. Przepraszam za utrudnienia.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
- Respecta
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 11228942
- Kontakt:
Re: Problemy z pisaniem
Bóg! zapłać...
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
- Anioł Stróż
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
Panie Jacku-P mam do pana jeszcze jedno pytanko ? jak pan zapewne wie jestem poczatkujacym uzytkownikiem tego portalu i paru rzeczy nie wiem ,ale domyslam sie ze napewno sprawia panu przyjemnosc ,pomoc takim nowym jak ja .Otuz mam taka rzecz chciałbym przesłac wszystkim urzytkownikom portalu przesłac zyczenia swiateczne i nie wiem w jakim dziale tego dokonac czy poprostu przesłac to za pana posrednictwem prosze o szubka pomoc bo chciałbym to zrobic jeszcze przed swietami ,z góry dzieki i pozdrawiamJacek-P pisze:Problemy z tworzeniem nowych wątków oraz odpowiedzią w istniejących zostały usunięte. Po wczorajszej aktualizacji problem wystąpił w kilku działach. Przepraszam za utrudnienia.
- Jacek-P
- moderator
- Gadu-Gadu: 3035627
- Kontakt:
Dział pozdrowienia byłby najbardziej odpowiedni na życzenia 
_____Pozdrawiam____
- Anioł Stróż
- początkujący
- Gadu-Gadu: 0
holerka wpisałem ogólnie w dziale ostroda moje miasto ,, to nic dzieki za podpowiedz ,bede miał to na uwadze na przyszłosc jeszcze raz dzieki i wesołych swiat .PozdrawiamJacek-P pisze:Dział pozdrowienia byłby najbardziej odpowiedni na życzenia