Ewki, siostry imienniczki życzę Wam, i sobie zarazem, ptasiego mleczka,oby Wasze życie było słodkie i lekkie jak ono.
A tak przy okazji Wszystkim bliskim memu sercu składam życzenia Cudownych uniesień podniebienia przy wigilijnym stole i takiej radości, która przetrwa do kolejnych świąt.
I tak wiadomo, że najpiękniejszy jest Sopot zimą.
Życzenia
Moderator: Jacek-P
- DarioLee
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Najlepsze życzenia dla polityków złożył Janusz Korwin-Mikke: "Aby Polacy zobaczyli, jak bardzo lewa jest lewica i aby prawica stała się bardziej prawa (...) Wszystkim politykom życzę, aby spędzili sobie choć 12 lat na Bahamach, gdzie jest słońce, plaże, piękne kobiety i nawet rekiny. Myślę, że wszyscy wtedy będziemy bardzo szczęśliwi"
- dr Jamajczyk
- gaduła
- Gadu-Gadu: 0
Ewom i Adamom
Życze samych przyjemności Wszystkim Adasiom, wigilny dzień to również ich święto - Dużo Zdrowia dla Adama Niesyna "Kędziora" , Adama z sądu, Adama Gwożdzia, Adama Sitkowskiego, Adama Ziemleskiego, Adam Dzika, i wielu innych...............Adasiów

- Tak?- Kubuś Puchatek na to, to przyjmij moje najserdeczniejsze życzenia spełnienia marzeń. Wszystkiego najlepszego, bądź zawsze tak szczęśliwy jak dziś
- Wzajemnie Kubusiu,
- Dlaczego mówisz wzajemnie, skoro jest to Twoje święto, nie moje?
- No tak.Ale skoro mam być szczęśliwy, to chciałbym by najbliższa mi osoba była też szczęśliwa. Więc z okazji mego święta, przyjmij odemnie najserdeczniejsze życzenia.
- Och. Nie zapomnę Ci tego do końca życia.
- Ja Ci też nie zapomnę tego dnia i tego prezentu do końca życia.
- Jakiego prezentu? Przecież to Ty dałeś mi prezent.
- Ty też. Bo Ty jesteś moim prezentem i darem niebios.
- Och, och.
I tak można do końca świata. Gdy się rozumie czasem bez słów.
Wunio, przyjmij me najserdeczniejsze życzenia SZCZĘŚCIA. I czego sobie wzajemnie życzę.
A szczęście zawarte jest nawet w tych ulotnych chwilach.
P.S. Sopot zawsze jest piękny, nie tylko zimą.