zakończone tematy??

Moderator: Jacek-P

japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

zakończone tematy??

Post autor: japa »

Z całym szacunkiem Panie Moderatorze ale nie zgdzam się z tym że tematy o szpitalu są już zakończone

search.php?mode=results

Akurat te tematy są bardzo ważne a informacje podawane istotne dla wielu mieszkańców miasta - no może poza hrywną bo wiadomo "bredzić, bredzić... itd"

i zgadzam się też z toldeo że na forum funkcjonują tematy mało ważne, które nie są zamkniete od dawna
japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

skopiował mi się link do wyszukiwarki oczywiście tam można wpisać słowo szpital i zobaczyć które tematy sa zamnkięte

np.:
viewtopic.php?t=1508&highlight=szpital

viewtopic.php?t=1363&highlight=szpital

viewtopic.php?t=1467&highlight=szpital

viewtopic.php?t=1474&highlight=szpital

wszystkie związane są z informacjami o szpitalu...
Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Post autor: Jacek-P »

JAPA

Z całym szacunkiem
Tematy zostały zamknięte z prostego powodu. Zmieniła się sytuacja w szpitalu a znaczna część wypowiedzi zaczynała odbiegać od tematu. Poza tym większość wypowiedzi poruszanych we wskazanych wątkach krążyła wokół tego samego tematu. Proszę nie tworzyć atmosfery sensacji.
Nie zabraniam wam zakładać tematu związanego ze szpitalem i żeby to potwierdzić utworzyłem temat Szpital w Ostródzie z odnośnikami do starych tematów.
Proszę jednak o wypowiedzi związane bezpośrednio z tematem, aby uniknąć bałaganu.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
toledo
zawodowy pisarz
zawodowy pisarz

Post autor: toledo »

Zrozumiałe.
Pozdrawiam
toledo
zawodowy pisarz
zawodowy pisarz

Post autor: toledo »

Niezrozumiałe jest natomiast ograniczenie wejści na tematy ostródzkie media dopiero po zalogowaniu.
Awatar użytkownika
Jacek-P
moderator
moderator
Gadu-Gadu: 3035627
Kontakt:

Post autor: Jacek-P »

toledo pisze:Niezrozumiałe jest natomiast ograniczenie wejści na tematy ostródzkie media dopiero po zalogowaniu.
upss. Nie ta konfiguracja. Już jest OK.
_____Pozdrawiam____
..:: Jacek-P ::..
japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy

Panie Moderatorze :-D
i właśnie o to chodziło. wszyscy wiemy, że ostrodaoline.pl jest jedynym rzetelnym źródłem informacji w tym mieście i życzę z całego serca aby serwis rozwijał się i piękniał :) I ja także pięknie dziękuję za połącznie tych tematów w jeden, to bardzo rozsądne.
A co do odbiegania od tematu - wiadomo: "ludzka rzecz pogadać" a Polacy sa takim narodem, że do gaduł się zaliczają. Tak więc z pewnościa nie uda się tego uniknąć.
pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego!
z szacunkiem
JAPA
Zablokowany