Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
na 90minut jest napisane 2.05 a to jest niedziela a szaliki najprawdopodobniej bedą na mecz z jeziorakiem ich cena to 25zł. ktoś juz to mówił wystarczy dokładnie czytać wszystkie posty
Sokół sie odnajdzie tylko trzeba troszeczke dopingu na meczach i bedzie dobrze .
Szalik jest ligowy jeszcze tylko jakaś strone zrobić i bedzie super.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Sokoła Ostróda.
szaliki bedą prawdopodobnie już na nastepną sobotę tj. 08.05.2004,na wyjazdowy mecz ze startem...jesli nastąpiłoby spóżnienie będą na 100% na mecz z jeziorakiem...co do kulbu kibica to powoli zaczyna mnie to śmieszyć...czy to zarząd ma organizować klub kibica???wydaje mi się,że powinni to zrobić sami kibice...czekamy na osoby,które chciałyby się tym zająć...oczywiście jeżeli będzie taka potrzeba będziemy wynajmować jeszcze jeden autobus na mecze wyjazdowe,ale to zależy tylko od WAS...na razie na wyjazdach często słyszymy "dla kogo wy gracie,jak wy kibiców nie macie?"
no fajnie każdy by chciał należeć do klubu kibica ale nikomu sie gho niechce zorganizować mi zresztą tez nie a powiedz dokladnie kiedy o ktorej i gdzie te szaliki do nabycia
Pierwszy mecz Sokola w uni Europejskiej ,
43 minuta Pawel Oliwa dostaje czerwona Kartke
Sokol gra dobrze, Ladna akcje mial Bogdan Milkowski, ale nie strzelil gola. Sokolowi brakuje skutecznosci jak twierdzi Rafal Dabrowski. no i mamy nastepnego gola............................ 57 minuta 2:1 strzelil Maj.......
Huraaaa 3:1 Sokol ma cudowne akcje 74 minuta Daniel Krasniewski strzelil 3 gola .......................
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.