co zrobic, zeby zwiekszyc bezpieczenstwo w Ostródzie???
Moderator: Jacek-P
Re: Tym miastem nie rzadzi pech chyba?
tesz bym chcial byc komediantem ale jestem gupiii
Mundurowy Matrix
Hej Fanie, ty masz chyba jakiś kłopot z własna osobą. Zgłoś sie do lekarza, bo już drugi raz mówisz , że jesteś głupi! Najlepszy lekarz, to Dubaniewicz, mam podobna chorobę do Ciebie.
Re: co zrobic, zeby zwiekszyc bezpieczenstwo w Ostródzie???
Kurde Ty chyba masz rację: w dzisiejszej Gazecie Olsztńskiej jest znowu/19.08./. Już teraz nie wiem czy to komendant SM , czy kandydat na idola? A może lepiej by było kreować wizerunek komendanta z pałeczką i na ulicy , niech wykryje z jakiej to przyczyny nie czujemy się bezpiecznie w naszym grodzie?
Re: Dzieci wąchają klej!!!!!!
Pozwolę sobie stwierdzic, iż szanowny Pan jest kretynem. Jak policja może zainterweniować jeżeli nie ma zgłoszenia. Przez takich ludzi jak Ty pojawiają się takie a nie inne opinie. Idąc przez ulicę i widząc ćpających małolatów trzeba było zgłosić to gdziekolwiek, a nie przejść obojętnie i później użalać się nad tym że funkcjonariusze nie są Bogami i nie widzą wszystkiego i wszystkich. Nie bronie oczywiście naszej pseudopolicji. Niemniej jednak, żeby coś stwierdzić, trzeba mieć ku temu podstawy.
Re: Tym miastem nie rzadzi pech chyba?
Czy chodzi o Komedianta z Mickiewicza czy z nowego budynku a może o jednego z zastepców z nowego budynku bo ten tez jeździ a słuzbowym do nawet ostro, szczególnie na Pienięznego
jak chcesz zabrac głos, to mów mądrze.Ja u siebie na osiedlu często widzę strażników i to nie tylko w dzień.
ej ja
a co robia
spia czy jedza?
a moze biegaja za rowerzystami
i lapia staruszki nie przechodzace po pasach
(bo ostatnio wzieli sie tez za pieszych nieprawidlowo przekraczajacych jezdnie)
a moze mieszkasz w innym miescie
kto to wie, kto to wie
no chyba ze to znowu ktos w Matrixie majstrowal
a co robia
spia czy jedza?
a moze biegaja za rowerzystami
i lapia staruszki nie przechodzace po pasach
(bo ostatnio wzieli sie tez za pieszych nieprawidlowo przekraczajacych jezdnie)
a moze mieszkasz w innym miescie
kto to wie, kto to wie
no chyba ze to znowu ktos w Matrixie majstrowal