Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
Tak jak wszyscy wiecie Dyrektorem Radia Mazury jest Artur P ciekawe
bo zaledwie przedwczoraj RADIO MAZURY miało konkurs na antenie do wygrania był telefon komórkowy wart pare set złotych I TU BARDZO CIEKAWE RZECZ NIKT NIE MOGŁ SIE DODZWONIĆ Z ŻADNEGO TELEFONU ALE DO RADIA ZADZWONIŁ BRAT PANA A.P ZNAŁ ODRAZU ODPOWIEDZ NA PYTANIE I WYGRAŁ !!!! WŁAŚNIE MOŻE KIEDYŚ COŚ WYGRACIE BO NAJPIERW JEST RODZINA PÓZNIJ SĄ ZNAJOMI A NA KOŃCU SŁUCHACZE
NIC WIĘCEJ LEPIEJ NIE PISAĆ
POZDRAWIAM MASTER BARTENDER
z Member of ADMINISTRAITON BAR
UWAGA NA ANTENIE POSZUKUJĄ PREZENTÓW DLA DZIECI W 8 roku życia BRAWO DYREKTORA I KSIĘGOWEJ DZIECI MAJĄ 8 LAT NAPEWNO CO LEPSZE TRAFI DO NICH BO PO CO KUPYWAĆ JAK MOŻNA DOSTAĆ....
A CO Z NAPRAWDE BIEDNYMI DZIECIAKAMI!!!!!!?????????????
Mysle że jestes strasznie złośliwy...Jeśli masz coś do zarzucenia Panu czy Pani x nie rób tego na forum. Poniewaz piszesz różne złośliwe uwagi nie licząc się z tym ze pracują tam uczciwi ludzie i to rzutuje równiez na ich wizerunku. Jeśli nie lubisz tego radia z jakiegoś powodu to poprostu nie słuchaj go.przeciez nikt ci nie każe.... sa ludzie którzy lubią to Radio... A zmiany na antenie widać.... Może brakuje dawnych głosów...ale te nowe tez sa niezłe.....
Wiem wiem mamy wolność słowa.....
Ale uważaj bo te złośliwości moga obrucić się przeciwko Tobie..
Miłego Dania
Daydo
A skad Ty to mozesz wiedzieć że te paczki nie trafią do tych potrzebujących dzieciaków? Tylko do (....................)
Okarżasz chyba bezpodstawnie......
Upewnij się najpierw jak jest na prawdę a wtedy rzucaj oskarżenia...
Pa pa
a ty co jesteś wolontariuszka pracująca w radiu ty chyba dzieciaku nie wiesz co sie tam dzieje jak DYREKTOR rzuca "..kurwami" do pracowników
w towarzystwie klienta rzycze ci zaistnieć w takiej sytuacji z całego serca.
Powodzenia w życiu może jeszcze kiedyś dorośniesz i do wiesz sie
jak naprawde na tym świecie jest nie -czytasz gazet.A jak chcesz dowodów to poczekaj aż jakaś firma kosmetyczna zasponsoruje radio
a w tym samym dniu zobaczysz jak z radia kadra kierownicza wynosi wielkie torby polecam zrób zdjęcia Super EXPRESS je kupi -wiesz może śmieci wynoszą do samochodu ..te produkty służą promocji ich łazienki
jak dostają 100 Zestawów kosmetycznych np pracownicy dostają po jednym (pracowników7)73 idzie na konkursy a reszta ?do hurtowni czy łazienki tego nikt nie rozlicza-jak sponsor daje dużą torbe to zanim dojdzie do zwycięzcy to dwa razy przynajmniej sie zmniejszy-a jak chcesz prawdziwych dowodów to porozmawiaj z byłymi pracownikami RADIO
-oni znają prawde ja przypadkiem też!
zamała jestes aby mi robić takie uwagi POZDRAWIAM Z TEGO MIEJSCA TYGRYSA który ciągle jakąś bryka,Marchewke,DANIELA który łapie 3 prace na raz,PANA od SZANT(Więcej MIetków folków) no i tą niedawną nowość z iławy o niezłej ksywce i opini z całkiem nie miłą aparycjią hehe
O to proszę prawie pożądny skład a reszte niech sie zwolni no oczywiście bez ani i anitki zawsze sympatyczne panie od reklamy POZDROWIONKA
nie jestem złośliwy tylko szczery i chamski i tak ma być !!!!!!!!!!!!!
i posłuchaj sobie okruchów z biblii dobrze ci zrobią
Nie jestem milosnikiem Radia Mazury i uwazam, ze jest dosc zalosnym wykwitem na i tak sprochnialym karlowatym pienku mediow ostrodzkich, ale Pan "master etc.." reprezentuje rownie zalosny, belkotliwy poziom.
Panie, opanuj sie Pan, masz Pan cos do Artura (ktorego osobiscie szanuje za determinacje i wytrwalosc w wiernosci radiu - jakie by ono nie bylo), lubo tez do jego szefowej (ktorej nie lubie) - to idz Pan i im to powiedz, a nie brandzluj sie Pan (w tym miejscu przepraszam publike forum) publicznie. Kropka.
Panie S jak go pan tak bardzo szanuje to niech Pan idzie zrobić mu dobrze.
A od mojego poziomu to niech Pan sie odpi...
Mam swoją opinię i będe o tym mówił gdzie będe chciał (kropka)
master_bartender
Pierwsze i ostatnie upomnienie.
Twoje wypowiedzi odbiegają od poziomu przyjętego na tym forum.
Zgadzam się z tym co napisał Sen.
Mój stosunek do radia jest znany i nie ukrywam, że jego poziom dla mnie jest nie do przyjęcia.
Jednak twoje ataki na osobę Artura są poniżej krytyki. Forma i miejsce jakie wybrałeś też nie jest najlepsze.
Niech ta wiadomość będzie ostatnia w tym temacie.
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.