sokół wiosna 2004
Moderator: Jacek-P
-
- średnio gadatliwy
- Gadu-Gadu: 0
no właśnie jakis starszy facet miał taki szalik
wydaje mi sie ze kibice zbytnio nie zagzewaja pilkazy do gry na stadionie jest cisza tylko czasem slychac jak ktos krytykuje zamiast dopingoawc wiec apeluje krzyczmy ile sil w gardlach niezaleznie od wynikow przynajmniej nikt nie bedzie mowil ze sokol niema kibiców
wydaje mi sie ze kibice zbytnio nie zagzewaja pilkazy do gry na stadionie jest cisza tylko czasem slychac jak ktos krytykuje zamiast dopingoawc wiec apeluje krzyczmy ile sil w gardlach niezaleznie od wynikow przynajmniej nikt nie bedzie mowil ze sokol niema kibiców
- Mały Mistrz
- średnio gadatliwy
- Mały Mistrz
- średnio gadatliwy
gwarek
gadatliwy Small Miszcz wrzucł dwie nazwy: Zabrze i Gwarek, co nasunęło mi temat Darka Jackiewicza...
ktoś tu kiedyś pytał o niego, więc informuję:
"Johnny" gra teraz w lidze izraelskiej, w drużynie z Maccabi, ale nie Hayfie
jego zespół zajmuje szóste miejsce, ale wyżej notowane zespoły w tabeli starają się pozyskać Darka na następny sezon
ktoś tu kiedyś pytał o niego, więc informuję:
"Johnny" gra teraz w lidze izraelskiej, w drużynie z Maccabi, ale nie Hayfie
jego zespół zajmuje szóste miejsce, ale wyżej notowane zespoły w tabeli starają się pozyskać Darka na następny sezon
- Anetchen
- gaduła
- Gadu-Gadu: 3738162
- Kontakt:
Kase dostaja wiec wydaje sie ze powinni grac, ale tak nie jest, Brakuje Tomka ale Tomek nie jest cala druzyna ....... cos jest jest nie tak , czy po zimowej przerwie tak stracili kondycje czy poprostu nie chce im sie grac, No mysle ze tu powinna miec powazna rozmowa miejsce z Zawodnikami i Trenerem .
-
- średnio gadatliwy
no niestety wydaje mi sie ze awans do III ligi wywalczy okp nam pozostanie walka o 2 miejsce co tez bedzie baaardzo trudne patrzac na wyniki sokola i druzyn ktore tez beda walczyc o te miejsce niewiem czy jakakolwiek rozmowa cos zmieni pozyskanie lazara okazalo sie niewypalem milkowskiego trzeba bylo sprzedac do kujawiaka bo on juz chyba myslami juz jest we wroclawiu niewiem juz nic chyba czeka nas kolejny sezon w IV lidze mniejmy nadzieje ze sie myle
kulisy transferu miłka były zupełnie inne...kwota też...a co do awansu to chyba jeszcze nie wszystko stracone...prawdą jest,że jeszcze w tej rundzie nie przegraliśmy meczu...ale również prawdą jest,że po rundzie jesiennej mieliśmy 4 punkty przewagi nad okp a teraz oni mają tyle nad nami a tym,że nie grali jeszcze z nami,mazurem,jeziorakiem,polonią,motorem,huraganem i na pewno stracą punkty...Tomasz pisze:dobrze powiedziałem? milkowski do kujawiaka wroclaw? a swoja droga to dziwne jak sie slyszy sumy za jakie przechodzą pilkaze w ekstraklasie i sume 6000zł za milka i jeszcze im niepasuje
-
- średnio gadatliwy
ważne że kujawiak a sume za milka podano w gazecie ostrodzkiej wiec niewiem ale to niejest wazne wazne jest to ze sokol nie gra tak jak grac powinien remisuje z druzynami ktore powinien ograc bez problemu denerwujace jest zwalanie calej winy na sedziow z olsztyna sokol gra ponizej oczekiwan i tyle
kiedy bedzie stronka i szaliki?
kiedy bedzie stronka i szaliki?
gazeta jak pewnie się orientujesz jest bardzo nieprofesjonalna i informacje w niej zawarte nie zawsze są zgodne z prawdą...szaliki będą już prawdopodobnie na mecz z jeziorakiem...będa kosztowały 25 pln i będą do nabycia w klubie...strona,no cóż jak drużyna nie gra to i nie bardzo chce się działać
ale na poważnie to zabieramy się za to również