o dźwięk i słowo tego dnia zadbają:
Jr.Mira oraz Dawid

startujemy o 19.00 do rana
wstęp : 5 zł

Moderator: Jacek-P
Sajmon pisze:przyjde, najwyzej szybko wyjde
Trochę szacunku dla ludzi którzy przynajmniej próbują coś w tej mieścinie rozkręcic (nie chodzi o jakąś kosmiczną imprezę,ale po prostu by przyjsc,posłuchac muzyki i pobawic sie) - to po pierwsze.Sajmon pisze:ja szczerze watpie w umiejetnosci Miry
a no jestemdrr pisze:Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku,iż jesteś jakimś niesamowitym specem od jamajskich vibe'ów
loldrr pisze: i w ogóle pierwszą męską arafatą w tym mieście
wierz mi ze podejde i powiem ze slabe to bylo, a znajac zycie dojdzie do spiecia, bo mista Mira pewnie nie zniesie krytyki i uniesie sie niewiadomo czym. a co do tego true rasta boya, to jakbys znal mnie to bys wiedzial ze daaaaaaaleko mi do tego stanu, a nie klepal madrosci z dupy wziete.drr pisze:Na forum każdy jest cwaniak.Na koncercie będą ludzie odpowiedzialni za tą bibę więc schowaj dumę do kieszeni , podejdź i powiedz im w oczy co Ci nie pasi.Odważysz się,czy nadal będziesz zgrywał true rasta boya zza monitora?
niby zakochane a takie to kąśliweolka pisze:drr na twoją wypowiedź mam gromkie buahahahahahaahahahahhaha tyle ...
groh racja słabym i niedoświadczonym trzeba pomagać![]()
a krytykę to się powinno brać do serca ... tak na przyszłość drr
przybędziemy, zobaczmy, ocenimy ...
Fajnie.Czy większośc z nich to ragga-boys bandy wzorem pożal się Boże EastWestRockers czy też może "nawijacze",których bez liku pojawiło się wtedy,kiedy dowiedzieli się że z reggae można zrobic wiochę i jeszcze brawa za to dostac...Sajmon pisze:za duzo ciekawych jumpow i za duzo ludzi poznalem
Jak dobrze o tym wiedziec.olka pisze:drr na twoją wypowiedź mam gromkie buahahahahahaahahahahhaha tyle ...
Nie bądź taki zmanierowany.Sajmon pisze:po pierwsze, nie mowi sie "puszczanie muzyki" tylko "selekcja"
nie mam tej pewnosci, ale i szalu bym sie nie spodziewal- jesli chodzi o Mire, co do Dawida, jak pisalem wyzej, w swoim kejsie ma pare perelek, szczegolnie licze ze poleci Abassi All StarsJohnny Fontane pisze: Jeszcze ich nie słyszałem, a i Ty nie masz pewności czy się nie rozwinęli Panie "specu od jamajskich vibe'ów"![]()
ci nawijacze to Mira i jego koledzy?!? bo poki co to oni najwieksza wioche robia. a "ragga-boys bandy wzorem pożal się Boże EastWestRockers" w bylejakim clashu, w Wodogrzmotach Wielkich badz w Koziej Wolce, pobiliby Twoj ukochany tandem, na glowedrr pisze:Fajnie.Czy większośc z nich to ragga-boys bandy wzorem pożal się Boże EastWestRockers czy też może "nawijacze",których bez liku pojawiło się wtedy,kiedy dowiedzieli się że z reggae można zrobic wiochę i jeszcze brawa za to dostac...Sajmon pisze:za duzo ciekawych jumpow i za duzo ludzi poznalem