Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
Siemka! Dziś oglądałem TVN TURBO program OPERACJA TUNING. Prowadzący powiedział nie wiem czy to było śmieszne ... "...sory chłopaki to powinienem mieć Ostródzki mikrofon, a nie ten ale i tak ...." i zaśpiewał kawałem piosenki Disco Polo bodajże BOYSów. Czyli nawet tacy ludzie jak TEDE gwiazda z Warszawy zna Ostródę NIEz turystyki np. jeziora, molo itp. a z Stolicy DISCO POLO .
cruc pisze:W radio Planeta Fm zadzwonił słuchacz z Ostródy, brał udział w konkursie i też skojarzyli Ostródę z disco polo ale było śmiechu,normalnie kaszmar
cruc pisze:W radio Planeta Fm zadzwonił słuchacz z Ostródy, brał udział w konkursie i też skojarzyli Ostródę z disco polo ale było śmiechu,normalnie kaszmar
Ale jaja !
oHH nieee To straszneee
a niech sie śmieją kogo to obchodzi ?
jak już przyjadą to przestają sie śmiać bo nie są w stanie szczęki znaleźć na podłodze
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
"Heavy metal" - muzyka okrutna dla słuchacza. "Death metal" - muzyka śmiertelna dla słuchacza
studentka pisze:z dwojga złego chyba lepiej, żeby Ostróda była kojarzona z disco polo niż jak np. Olsztyn- z prezydentem zboczeńcem
masz dowody na to?
zgłoszam tą wypowiedź do prokuratury.
dosyć tego!
jeszcze ze łzami w oczach będziesz przepraszac pana małkowskiego za to co napisałaś,
A Ja bardzo lubię ,gdy panoszy się w Ostródzie discoP.Wprost ubóstwiam!Muzyki tej nie słyszę,bo daleko a cały wielki światek zasuwa na koncert i mam trochę spokoju na dzielnicy
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.