Narkotyki dla p.Dyr. Z.S.Z
Moderator: Jacek-P
Narkotyki dla p.Dyr. Z.S.Z
Droga Pani Dyrektor bardzo żle, że widzi pani i interesuej się tylko mądrymi dziećmi. Myślę, że dla tak myślącego człowieka(pedagoga) nie powinno być pracy w szkole. Wszstkie dzieci mają prawo być nie mądre od tego jest szkoła, aby ich nauczyć życia.
Rodzice nie są dla tych ludzi partnerem, a szkoła już dawno nim nie jest .Mówi pani o narkomani- dlaczego pani razem z Policją nie interwaniuje kiedy to na ul. Grunwaldzkiej
siedmioletnie dzieci wąchają klej, idzie pani obojentnie dalej?.
Każde dziecko potrzebuje ciepła i zrozumienia p.Dyrektor chce te nie mądre wysłać do obozu ? Dialog i partnersto to jedymy przepis na efekty ku dobremu, reszrta to "gestaposkie" dyskusje .
Jeżeli nie zaczniemy rozmawiać z tymi ludzmi, nigdy się nie zmienią . Co gorsza nawet nie pomyślą, że można żyć inaczej!!! Rozmowa i jeszcze raz rozmowa!
Rodzice nie są dla tych ludzi partnerem, a szkoła już dawno nim nie jest .Mówi pani o narkomani- dlaczego pani razem z Policją nie interwaniuje kiedy to na ul. Grunwaldzkiej
siedmioletnie dzieci wąchają klej, idzie pani obojentnie dalej?.
Każde dziecko potrzebuje ciepła i zrozumienia p.Dyrektor chce te nie mądre wysłać do obozu ? Dialog i partnersto to jedymy przepis na efekty ku dobremu, reszrta to "gestaposkie" dyskusje .
Jeżeli nie zaczniemy rozmawiać z tymi ludzmi, nigdy się nie zmienią . Co gorsza nawet nie pomyślą, że można żyć inaczej!!! Rozmowa i jeszcze raz rozmowa!
Re: Narkotyki dla p.Dyr. Z.S.Z
Trzeba chyba zmobilizować instytucje , która już istnieje i zajmuje się wyłącznie dziećmi z klas 1 do 3 .Chodzi mi o pełnomocnika burmistrza d.s. R.PiR.P/nawet nie wiem czy to taki skrót/.Ta firma ma ogromne pieniądze niech więc poświęci je na konkretne działania.Trzeba przeszkolić nauczycieli, policjantów,rodziców.Oprócz tego pobudzić służby mundurowe do ścigania dzieci, które w środku miasta " kleją".Może jest to działka dla ludzi szeryfa Danowskiego , którzy tylko wypisują mandaty za złe parkowanie i zaśmiecanie naszego grodu.My sami też musimy reagować na to , co jest złe dla naszych latorośli.
Panią Dyrektor należy przeszkolić, najlepiej w Europie, to może coś zrozumie.
To złe że nie rozumiecie poglądów p.Dyrektor, myślę że trzeba izolować , jeżeli tłumaczenie nic nie daje, zwlaszcza że młodzi ludzie (podobno) wszystko i wszystkich lekceważą.
[%sig%]
[%sig%]
Za raz, za raz kto tu czego, nie rozumie? Nie jestem pedagogiem, nie robie takich rzeczy, ale byłem kiedyś dzieckiem. Wiem, co ma być to będzie, ale żeby nauczyciel rozmawiał , mówił czy kometował cytatami geringa, to lekka przesada. Jestem ciekaw czy Pani Dyr. była i widziała cokolwiek, gdzieś! " Nie usprawiedliwiaj się działaniami innych.(Uderzyłam dziecko, bo wybiegło na ulicę)"
Polska to inny kraj proszę Pana niż przynajmiej 13 lat temu. Dziś nie ma ORMO, które czuwa, abyś nie kupił kilku dolarów od ciciarza pod bankiem. Narkotyki stały się tak powszednie, jak reklamówka zup "Knoora". Dzisiaj nie zadziałają , gestapowskie metody. Dziś każdy jest prosze Pana człowiekiem, choć czasem Pani Dyr. tego nie zuważyła, naprawdę taki jest życie. Takie metody, w ogóle nie są potrzebne. Do lamus poszły dekrety z pierwszych stron gazet. Tylko pan Katański widział za komuny problem -WY nie. Tak naprawdę nie śmieszy już kawał, o mielicjancie , który wpadł do Wisły, bo chciał przydeptać papierosa. Społeczeństwo proszę Pana to inność w tym samym, jeżeli to jest nie zrowumiałe, to Pan wybaczy to wymaga dłuższej rozmowy. Pani Dyrektor proponuje przeczytanie kilku informatorów, jak z tym problemem żyje sie w Unii Europejskiej. Narkotyki nie muszą zabijać, ale żeby tak było, potrzeba świadomego wyboru. Nie pały na plecy , dlaczego wszystko inne przegrywa, bo po prostu jest bardzie agresywne. Narkotyk dla typ.ćpuna jest przystankiem w pogoni za innością w beznadziej swojego życia. Kiedyś słyszałem o pomysle izolacji w zakładzie karnym dla ćpunów. Pomysł na "dzień dobry" nadaje się do "WC". Człowiek chcąc czy nie chcąc, musi bawać alternatywę. Inaczej będzie jak w oboizie, juz to raz widziałem(Kroniki Stanu Wojennego)."Nie buduj barier między sobą i drugim człowiekiem. Nie szantażuj karą." Europa ma doświadczenie a my chcemy bic pałą?
[%sig%]
Polska to inny kraj proszę Pana niż przynajmiej 13 lat temu. Dziś nie ma ORMO, które czuwa, abyś nie kupił kilku dolarów od ciciarza pod bankiem. Narkotyki stały się tak powszednie, jak reklamówka zup "Knoora". Dzisiaj nie zadziałają , gestapowskie metody. Dziś każdy jest prosze Pana człowiekiem, choć czasem Pani Dyr. tego nie zuważyła, naprawdę taki jest życie. Takie metody, w ogóle nie są potrzebne. Do lamus poszły dekrety z pierwszych stron gazet. Tylko pan Katański widział za komuny problem -WY nie. Tak naprawdę nie śmieszy już kawał, o mielicjancie , który wpadł do Wisły, bo chciał przydeptać papierosa. Społeczeństwo proszę Pana to inność w tym samym, jeżeli to jest nie zrowumiałe, to Pan wybaczy to wymaga dłuższej rozmowy. Pani Dyrektor proponuje przeczytanie kilku informatorów, jak z tym problemem żyje sie w Unii Europejskiej. Narkotyki nie muszą zabijać, ale żeby tak było, potrzeba świadomego wyboru. Nie pały na plecy , dlaczego wszystko inne przegrywa, bo po prostu jest bardzie agresywne. Narkotyk dla typ.ćpuna jest przystankiem w pogoni za innością w beznadziej swojego życia. Kiedyś słyszałem o pomysle izolacji w zakładzie karnym dla ćpunów. Pomysł na "dzień dobry" nadaje się do "WC". Człowiek chcąc czy nie chcąc, musi bawać alternatywę. Inaczej będzie jak w oboizie, juz to raz widziałem(Kroniki Stanu Wojennego)."Nie buduj barier między sobą i drugim człowiekiem. Nie szantażuj karą." Europa ma doświadczenie a my chcemy bic pałą?
[%sig%]
pomóżcie napisac mi prace z polak na jutro pt,''Chcemy szkoły wolnej bez narkotyków'' List do ... , jestem kiepska z pisana prac ale pomóżcie mi plis
pozdrowienia petriksie .
ho
musimy kiedy fajke pokoju wyjarać
ho
musimy kiedy fajke pokoju wyjarać