wybiera sie ktoś na tegoroczny wódstok
bo ja z chęcią bym sie z jakimiś znajomymi mordami wódy napił i muzy posłuchał, małolaty pościemniał
Moderator: Jacek-P
WÓDSTOK- nieźle to sobie wymyśliłeś!snafi pisze: bo ja z chęcią bym sie z jakimiś znajomymi mordami wódy napił i muzy posłuchał, małolaty pościemniał![]()
![]()
Chyba powyrywał...snafi pisze: małolaty pościemniał![]()
![]()
Hej you! Jakie świry! Wypraszam sobie!!!snafi pisze:hej świry
No to rzeczywiście jest na co czekać.. 10 godzin pociągiem... Nawet, jakby mi mieli dopłacić, to bym nie pojechała..snafi pisze:
podam przykład, podróż pkp trwa jakieś 10h w zatłoczonym pociągiem z nietrzeżwymi czasami agresywnymi współpasażerami
juz nie mogę się doczekać
Właśnie, balowicze się znaleźli, imprezować się zachciało..toledo pisze:Festiwale i łutstoki....... A discopolo nie wystarczy? A ja se puszcze Skubikowskiego.
Nie rozumiem Twojego slangu, mój drogi.sceptyk pisze:przestańPrzez diskopolo tak się raz nagoliłem na Sylwestra,że nie daj Boże. Były dwa rozwiązania: albo wyjść, albo się znieczulić. Wybrałem to drugie. Myłem szyby jak cholera, jeśli wiesz o co chodzi
sceptyk pisze:Wy se "lutstokiem" nie wycierajcie gęby. To był najwspanialszy festiwal rckowy w historii muzyki. Kudy waszym obecnym idolom do Joplin, Hendrixa i innych gwiazd tego okresu.
co prawda w kokainie utonęli, jak mawia Izzy, ale za to jak utonęli :)
Pozdrawiam hiphopowców, discopolowców i innych swirów. Na raege pójdę, bo uwielbiam patrzeć na dredy i kołysać się razem z Marychą :)
Nie nie nie nie nie.Totalne debilstwo, sorry sceptyk, sorry snafi....sceptyk pisze:Boże, co się porobiło z tymi studentami< Student porządny - zgroza.
Popraw się studentko, bo później będziesz żałowała.