Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy. Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.
Nic nierozumiem, większość mieszkańców ma dość burmisrtza Nosewicza, wszyscy narzekają, mają dość afer,pijanych urzędników (Pan C.W.) Pana Olgierda D. a i tak idą głosować na P.Nosewicza czy ktoś potrafi mi to wyjaśnić dlaczego tak jest?
A tak poważnie - co za bzdury pisze "ost 2006". Napisał
"Nic nierozumiem, większość mieszkańców ma dość burmisrtza Nosewicza"
To że wiele nie rozumiesz to widać - a ile miał głosów 4 700 tj prawie 43%,
Widać lud jest "gupi"
chroń mnie od przyjaciół, z wrogami dam sobie radę
Tak, rzeczywiście chyba lud jest "gupi" - ponad 4000 głosów...
Ktoś powiedział mi niedawno - bo to taki swój gość i z każdym się napije. Hm, ciekawy argument...
Roma pisze:Tak, rzeczywiście chyba lud jest "gupi" - ponad 4000 głosów...
Ktoś powiedział mi niedawno - bo to taki swój gość i z każdym się napije. Hm, ciekawy argument...
Ruski spirytus jest niebezpieczny, cholernie niebezpieczny.
Po 17 latach definitywnie zamykamy Forum Online. Formuła została wyczerpana. Wiedząc, jak cenne jest to źródło informacji o historii naszego miasta pozostawiamy forum w trybie do odczytu. Choć rejestracja i publikowania zostały wyłączone, nadal możecie przeglądać wpisy.
Przy tej okazji Serdecznie Dziękujemy wszystkim osobom, które przez lata udzielały się na forum i moderowały działy.