kiedy będzie obiecywany wiadukt?

Ogólno tematyczne forum dotyczące Ostródy

Moderator: Jacek-P

Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Posty: 764
Rejestracja: 2004-01-27, 20:08:07
Gadu-Gadu: 3738162
Lokalizacja: Ostroda/bawaria
Kontakt:

Post autor: Anetchen » 2007-08-10, 19:07:55

Wlasnie probowalam namalowac sobie schemat tego niby ronda na przejezdzie..... :///// o kant d.... z takim pomyslem.. ktos moze blizej wytlumaczyc... jak niby to mialo by wygladac ? ... bo na moje jak by nie myslal, to korki i tak beda ... Wiaduktu potrzeba jak nic.
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:06:25

a wiadukt to by trzeba bylo najpierw zaprojektowac
he hehe he
jak zrobie co moje z tymi fotami to i moze na wiadukt zostanie troche czasa

pozdro
bocian

sceptyk
mistrz klawiatury
mistrz klawiatury
Posty: 1065
Rejestracja: 2006-10-24, 15:24:37

Post autor: sceptyk » 2007-08-10, 21:14:00

a ja podpowiadam, czyim imieniem nazwać wiadukt. propozycje sa takie:
- im. Sochonia
- im. Iwińskiego
- im Dabrowskiego lub Nosewicza jak Dąbrowski pozwoli
-im. Gorczycy - bo z Nosewiczem już budował prawie

jak tak dalej pójdzie to dołożę:
- im. Brodiuka
a na koniec. gdy już zupełnie stracę nadzieję:
- im. Cudu Samorządowego
:twisted: :twisted: :twisted:

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:23:53

nix da
bedzie wiadukt Bociana

sceptyk
mistrz klawiatury
mistrz klawiatury
Posty: 1065
Rejestracja: 2006-10-24, 15:24:37

Post autor: sceptyk » 2007-08-10, 21:26:38

ok , moze być :)

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:29:04

jak zrobie co mam w planie to i z wiaduktem nie powinno byc wiekrzego problema
he he he heh e


tylko kto to wybuduje ?
napewno nie slowik !
Gruss Bocian

Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Posty: 764
Rejestracja: 2004-01-27, 20:08:07
Gadu-Gadu: 3738162
Lokalizacja: Ostroda/bawaria
Kontakt:

Post autor: Anetchen » 2007-08-10, 21:29:30

buha ha ha Bocianku do roboty co bysmy nie czekali na wiadukt tyle lat co na basen .... tylko kochanie nie zbieraj juz na cegelki ;>
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:31:01

nix da
foty i bedzie wiadukt
znajdzie sie troche miejsca
tak mysle
mam nadzieje

zobaczymy !

bocian

sceptyk
mistrz klawiatury
mistrz klawiatury
Posty: 1065
Rejestracja: 2006-10-24, 15:24:37

Post autor: sceptyk » 2007-08-10, 21:34:16

bocian, tylko bardzo cię proszę - nie rób fotomontażu, bo zdolny fotografik wmontuje wiadukt gdzie chce. A fatamorgany mamy w ostródzie skolko ugodno :D

Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Posty: 764
Rejestracja: 2004-01-27, 20:08:07
Gadu-Gadu: 3738162
Lokalizacja: Ostroda/bawaria
Kontakt:

Post autor: Anetchen » 2007-08-10, 21:35:48

heheh nie no Bocian prezentacje zrobi ;> z wiaduktem wlasnego projektu :)
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:37:45

a nie
teraz niema zarta
widzialas poczatki
he he he he h e

Bocian_K

Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Posty: 764
Rejestracja: 2004-01-27, 20:08:07
Gadu-Gadu: 3738162
Lokalizacja: Ostroda/bawaria
Kontakt:

Post autor: Anetchen » 2007-08-10, 21:39:42

Widzialam, wiec moze odloz to na potem a teraz zajmij sie wiaduktem :> .... heeh
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:42:22

narazie musze sie zajac tym co chce zrobic

a potem jak juz bede mial ten odcinek miasta
to zajme sie wiaduktem

musze misc jakis punkt zaczepienia

wiedz najpierw musze skonczyc co zaczolem

Bocian_K

Awatar użytkownika
Anetchen
gaduła
gaduła
Posty: 764
Rejestracja: 2004-01-27, 20:08:07
Gadu-Gadu: 3738162
Lokalizacja: Ostroda/bawaria
Kontakt:

Post autor: Anetchen » 2007-08-10, 21:43:46

No wiec nie gadaj juz tyle... tylko do roboty ;> powodzenia....
Pozdrawiam serdecznie.
http://www.radiobeatmus.serweryradiowe.pl
RBM Stworzone przez przyjaciol dla przyjaciol!!!

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:46:43

he he
a co ja robie ?

staram sie jak moge .

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 21:47:28

leprze od chat !
nikt nie wpada w slowo

Bocian_K

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 22:03:07

a i do tego jeszcze dojdzie wyeliminowanie ruchu drogowego pasaz, czarnieckiego , przejazd i dalejdo zamku
albo nawet za mist do olsztyniskiej!
no

Bocian_K

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 22:05:54

i 1 i 2 przejazd mozna zapomniec
bedzie tylko dla pieszych

Bocian_K

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-10, 22:14:23

na tych 2 przejazdach rado robic !???

strata pieniedzy

nie ma sensu !!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
morderator
rozkręcający się
rozkręcający się
Posty: 176
Rejestracja: 2005-08-30, 10:22:21

Post autor: morderator » 2007-08-11, 09:54:43

.....sorrki ale ta dyskusja to troche jak chory sen....zabawa w RPG

bocian
początkujący
początkujący
Posty: 51
Rejestracja: 2004-11-18, 23:31:28
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: bocian » 2007-08-11, 10:01:57

a tak nam sie troche pogadalo

SORRY

BOCIAN

japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Posty: 460
Rejestracja: 2006-07-17, 11:35:46

Post autor: japa » 2007-08-12, 14:12:15

Przepraszam, przepraszam!!! ale uważam że wasze posty tylko oddalają od głównego tematu - dlaczego nie ma i nie bedzie wiaduktu w Ostródzie?
Może więcej merytoryczności??

ostrodzianin
rozkręcający się
rozkręcający się
Posty: 179
Rejestracja: 2007-08-11, 07:32:06

Post autor: ostrodzianin » 2007-08-12, 14:17:30

te japa, słuchaj - nie ma co trzymać sie tego tematu bo wiadukt - to nierealne marzenie urzędników UM Ostróda. Wiaduktu nie bedzie - trzeba to sobie otwarcie powiedzieć :cry:

japa
średnio gadatliwy
średnio gadatliwy
Posty: 460
Rejestracja: 2006-07-17, 11:35:46

Post autor: japa » 2007-08-12, 14:32:27

słucham, słucham - tylko miałem nadzieję, że ktoś sensownie się wypowie w temacie wiaduktu

Awatar użytkownika
Bartt
początkujący
początkujący
Posty: 15
Rejestracja: 2007-10-07, 21:04:17
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Bartt » 2007-11-14, 14:56:01

W Ostródzie nie ma miejsca na wiadukt.
Jest potrzebny, ale nie ma jak go wcisnąć :shock:
Większość planów zakładała jego lokalizację nad obecnym przejazdem koło ogólniaka... ale taki wiadukt pasowałby tam jak świni siodło... zaczynałby się wraz z początkiem ulicy Drwęckiej i kończył na wysokości Placu 1000lecia :/
Może gdyby korzystano stare nasypy po wiadukcie kolejowym, którym szły tory do Olsztynka... ale to znowu trochę mało funkcjonalna lokalizacja.

Zablokowany